Havenfestival 2024 krijgt muzikaal SLOTAKKOORD

Nieuws

Het Havenfestival Alblasserdam 2024 zal op zaterdagavond 21 september afgesloten worden met live-optredens in het Landvast Café en de Kleine zaal. Twee bands zijn geselecteerd voor een spetterend SLOTAKKOORD van het Havenfestival. Toegangskaarten zijn vanaf dinsdag 9 juli te koop bij de kassa van Landvast en online op www.landvast.nl.

 

De avond begint om 20.00 uur met een optreden van de band Paul Chevrolet’s Tennessee Session. Met zijn mannen speelt Paul akoestisch bekende Hill Billy Country songs. Begeleid door de banjo, dobro, mandoline, contrabas, dreadnought en minidrum zorgt Paul voor een lekkere countrysfeer. Om 22.00 uur is het podium voor de vijf muzikanten van de Robbert Fossen Band. Zij zorgen voor een mix van oude blues, soul, gospel en country. Lekkere stevige muziek met de diepe, donkere, soulvolle stem van leadzanger Robbert Fossen. Robbert is te zien geweest in het tv-programma Vandaag Inside, waar hij samen met The Clarks speelde. De Robbert Fossen Band is ooit genomineerd als een van de vijf beste bluesbands ter wereld.

 

Bij het SLOTAKKOORD is plaats voor 250 bezoekers. Toegangskaarten a 10 euro zijn vanaf dinsdag 9 juli beschikbaar bij de kassa van Landvast en online op www.landvast.nl. De zaal gaat open om 19.30 uur, de verwachte eindtijd is 24.00 uur.

 

© Havenfestival Alblasserdam | Website by Helemaal de bom