TONEELAVOND

Maandag 16 september
Maandag 16 september is de start van het Havenfestival 2024. Toneelverenging Inter Amicos speelt deze avond het blijspel 'Pap, ik ben je dochter', in Landvast.

Toneelavond

Onze keuze is gevallen op: Dag pap, ik ben je dochter.

Dag pap, ik ben je dochter.

Een avondvullend blijspel, geschreven door Neil Simon, vertaald door Gerard Cox.

Bob, een weinig succesvolle scenarioschrijver, heeft zestien jaar geleden zijn vrouw en kinderen achtergelaten om ergens anders opnieuw te beginnen. Nu treft hij op een ochtend een meisje in zijn huis aan. Ze blijkt zijn dochter Judy te zijn die haar eigen ambities heeft in de filmwereld. We zijn getuige van de nieuwe band die ontstaat tussen vader en dochter, waarbij de vriendin van Bob een belangrijke rol speelt.

 

Spelers: Adaja de Jong, Hans Bosman en Patricia Mooij-van der Hoeven.

Regie: Esri Marcus-Kisman.

 

Over Inter Amicos.

Inter Amicos is een vereniging met een blik op de toekomst en een rijk verleden. We zijn het oudste Dordtse amateurtoneelgezelschap, opgericht in 1896, met een eigen theater net buiten het centrum. Inter Amicos speelt zowel klassiek als modern, lichte stukken en ‘serieus’ toneel uit de wereldliteratuur, improvisatie, muziektheater en kleinkunst. We willen dit op plezierige wijze en op zo hoog mogelijk niveau doen. Ons streven is het publiek aan het denken te zetten door mensen te laten zien zoals zij echt zijn in hun relaties met anderen.

Inter Amicos speelt twee producties per jaar (voor- en najaar). Daarnaast zijn onze leden actief bij diverse projecten in en om Dordrecht, zoals nu ook op het Havenfestival.

Locatie: Landvast
Aanvangstijd: 20:00 uur

Proef de sfeer

Hoofdsponsor

© Havenfestival Alblasserdam | Website by Helemaal de bom