POPPENKAST en STERKSTE TEAM

Woensdag 18 september
Op de derde dag zijn er twee verschillende activiteiten. Neem 's middags een kijkje bij de Poppenkast of meet in de avond je kracht tijdens het Sterkste team van Alblasserdam.

POPPENKAST: Wim Noordegraaf

Jarenlang zorgde Fritsie Duikelaar voor een spannende poppenkastvoorstelling. Dit jaar lukte het hem niet om bij Havenfestival aanwezig te zijn. Maar we hebben een heel goede vervanger gevonden. Poppentheater van Wim Noordegraaf.

Wim is een solospeler en werkt met tien handpoppen vanuit een klassieke poppenkast. Hij is zeer bekend in Rotterdam waar hij al 43 seizoenen op het Binnenwegplein actief is met zijn theater. Wim houdt van grappige en spannende verhalen die voor alle leeftijden geschikt zijn. Iedere voorstelling duurt ongeveer 30 minuten en ook dit jaar is de SNSBank wederom hoofdsponsor.

Woensdag 18 september geeft Wim 3 voorstellingen binnen in het Makado winkelcentrum (tegenover de Hema) om: 14:30, 15:15 en 16:00 uur.

 

Locatie: Makado Center
Aanvangstijd: 14:30 uur, 15:15 uur en 16:00 uur

WIE IS HET STERKSTE TEAM VAN ALBLASSERDAM?

Ook in 2024 op zoek naar het Sterkste team van Alblasserdam Na twee spannende, enerverende edities mag dit evenement ook in 2024 natuurlijk niet op het Havenfestival Alblasserdam ontbreken. Er is plaats voor maximaal acht mannenteams en vier vrouwenteams om een gooi doen naar de Harry van der Zijden wisselbokaal. Niet alleen mannenteams en vrouwenteams kunnen hun krachten weer met elkaar meten. De Kids Challenge (10 t/m 15 jaar) bleek bij de eerste editie vorig jaar razend populair en staat ook weer op het programma. Vooraf inschrijven is daarvoor niet nodig.

 

Mannen
De mannenteams bestaan uit maximaal zes deelnemers die samen vier opdrachten verdelen en afwerken: Truck trekken: met 4 deelnemers. Farmer’s Walk: met 2 deelnemers parcours lopen met dumb bells. Band kiepen: met 2 deelnemers. Spijkerbroek hangen: met 1 deelnemer. Om het extra spannend te maken strijden bij Farmer‘s Walk, Band kiepen en Spijkerbroek hangen twee teams in een directe confrontatie tegen elkaar.

 

Vrouwen
De vrouwenteams bestaan uit maximaal vier deelneemsters die samen vier opdrachten verdelen en afwerken: Farmer‘s Walk: met 2 deelneemsters parcours lopen met dumb bells. Band kiepen: met 2 deelneemsters. Gewicht schijf vasthouden: door 1 deelnemer. Spijkerbroek hangen: met 1 deelnemer. Bij alle onderdelen strijden ook hier voor extra spanning twee teams tegen elkaar.

 

Kids
De Kids kunnen zich die avond ter plaatse melden voor hangen, gewicht vasthouden en een burpee maken. Dat betekent volop uitdagingen in een sportieve omgeving.

 

Uitslag 2022

Mannen 1. Dicke Mick 2. De 6 Beren 3. Fit Everywhere 4. Global Fitness 5.De Haan 6. Maat

 

Uitslag 2023

Mannen 1. Fit Everywhere 2. De Beemd 3. Global Fitness 4. Dicke Mick 5. Maat 6. Brandweer

Vrouwen 1. Fit Everywhere 2. Global Fitness

 

 

BELANGSTELLING?

Wie als team met collega’s, familie of vrienden mee wil doen aan dit uitdagende evenement, kan zich tot uiterlijk 5 augustus 2024 aanmelden. Let op: vol is vol !

 

Na je aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact op om verdere informatie met je af te stemmen.

 

Inschrijfformulier Sterkste team

  Soort team

  Locatie: Parkeerterrein van Landvast
  Aanvangstijd: 19:00 uur

  Proef de sfeer!

  Sponsoren

  © Havenfestival Alblasserdam | Website by Helemaal de bom